Dia Internacional de l'Educació Social

Dia Internacional de l'Educació Social

III Jornada del dia Internacional de l'Educació Social
Nous temps, nous àmbits d'acció socioeducativa

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social
10 de novembre de 2021 de 9:30 a 13:00
Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera - Universitat de Lleida

 

Dia Internacional de l'Educació Social

El dia 2 d’octubre és celebra a tot el món el dia Internacional de l’Educació Social, amb l’objectiu de fer visible el treball de les educadores i els educadors socials. Anualment, la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida organitza una jornada amb la finalitat d’impulsar el coneixement de la professió i l’intercanvi d’experiències de professionals, acadèmics i estudiants de la ciutat de Lleida. 

En aquesta tercera edició, i malgrat les dificultats generades per la pandèmia, volem celebrar aquest dia amb el lema “Nous temps, nous àmbits d'acció socioeducativa” amb l’objectiu d’oferir una visió complementària als àmbits tradicionals d’educació no formal i donar a conèixer les funcions i tasques d’acció i coordinació de la figura de l’educador/a social en l’àmbit del medi obert, el col·lectiu LGTBIQ+, l’educació social a l’escola, els joves migrats sense referents familiars i el sensellarisme. 

La jornada està destinada a l’alumnat del Grau Educació Social de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, al professorat del Grau d’Educació Social i als professionals de tots els àmbits de l’educació social.


Universitat de Lleida  |  Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social  |