UdL - Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social - XI Setmana de la Psicologia
 

XI Setmana de la Psicologia

La XI Setmana de la Psicologia, que es portarà a terme els dies 14 i 15 de març de 2023 a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, consisteix en un conjunt de ponències i tallers sobre temàtiques diverses relacionades amb la Psicologia, en tots els seus àmbits d’aplicació, on destaca la vessant clínica, i que de nou es celebra de forma presencial. L’objectiu de la XI Setmana és fer arribar les aportacions de la Psicologia al conjunt de la comunitat universitària, al món professional i a la societat en general. A més, els i les estudiants de la UdL poden obtenir 2 ECTS de matèries transversals amb la seva inscripció i participació a la Setmana.

Enguany, la Setmana presenta 4 ponències, 8 tallers i una sessió de pòsters científics, amb esmorzar i pauses suficients entre les activitats. El tema transversal d’aquesta edició serà la "Divulgació", que estarà present a totes les ponències i tallers. Així, s’abordaran temes tan diversos com la Psicologia Punk, projectes que fomenten l’autoconeixement a través de la natura, acompanyament psicològic centrat en el treball amb el trauma, la intervenció de la psicopedagogia en contexts escolars, parlarem sobre Psicologia de l’Esport, sobre aspectes rellevants dins del món de la sexologia, així com de la pròpia identitat, sobre addiccions en adolescents, la intervenció en joves migrats sols i moltes altres temàtiques del vostre interès.

A més, durant les pauses del matí i la tarda, es realitzaran sessions de pòsters amb els millors Treballs Finals de Grau presentats el curs 2021/2022 al Grau de Psicologia de la UdL, en el quals els/les autors/es explicaran el seu treball i respondran preguntes.

La XI Setmana de la Psicologia l’organitza l’Associació d’Estudiants de Psicologia de la Universitat de Lleida (AEP-UdL), amb el suport de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, i amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.


Universitat de Lleida  |  Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social  |   17.02.2023