Dia Mundial del Treball Social a Lleida

Dia Mundial del Treball Social a Lleida

Converses des del Treball Social
Promovent comunitats i entorns sosteniblesFacultat d'Educació, Psicologia i Treball Social
21 MARÇ 2017

#Lleidadiatreballsocial

 

Programa d’activitats

21 de març

12h. Inauguració i benvinguda

A càrrec de:
  • Núria Carrera (degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya)
  • Carles Alsinet (degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social)
  • representant de la Diputació de Lleida
Lloc: Auditori Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
12.15h. - 14h.
Converses des del Treball Social

Participants
  • Luís Alberto Barriga Martín. És treballador social. Viu a Valladolid. Es dedica a la política social des de fa més de 25 anys. Expert coneixedor dels serveis socials i de altres polítiques públiques de benestar. És membre de la Asociación Estatal de Directores y Gerentes de Servicios Sociales de España.
  • Belén Navarro Llobregat. És treballadora social en un centre de Serveis Comunitaris d'Almeria. Des del seu blog 'Trabajo Social y tal' analitza setmanalment la realitat del Treball Social i els Serveis socials.
  • Sílvia Navarro Pedreño, Barcelona. Treballadora social i Llicenciada en Sociologia és facilitadora en processos d'innovació i aprenentatge organitzacional. Ha liderat diversos projectes estratègics de canvi, basats en la innovació, la gestió del coneixement i el treball col·laboratiu. La seva producció es pot seguir des de la web 'Rayuela CreActiva'.
  • Alejandro Rodríguez Robledillo. Treballador social amb una llarga experiència en la creació i direcció d'empreses. És molt actiu en les xarxes socials, on compta amb molts seguidors. Actualment és editor i escriptor.
Dinamitzadora
Alba Pirla Santamaria. Treballadora social. Coordinadora de l'àrea d'atenció a persones sense llar de l'Ajuntament de Lleida i professora de Treball social a la Universitat de Lleida. Membre de Àgora de Treball social de Lleida.

Lloc: Auditori Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera

 

17h. Café i conversa

Els ponents departiran de manera propera propostes, neguits, inquietuds, amb totes aqueselles persones que es vulguin acostar a prendre un café junts.

Lloc: Cafeteria La Imprenta (Plaça Paeria, 6)
19h. Actuació musical

 

Universitat de Lleida  |  Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social  |   20.02.2017