Dia Mundial del Treball Social

Dia Mundial del Treball Social a Lleida

Converses des del Treball Social
La força de la paraula

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social
13 MARÇ 2018
#Lleidadiatreballsocial

 

Programa d’activitats

13 de març

12h. Inauguració i benvinguda

A càrrec de
  • Carles Alsinet Mora. Degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social.
  • Mercè Civit Illa. Membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.
  • Representant de la Diputació de Lleida.
12.15h. - 14h.
Converses des del Treball Social

Participants
  • M. José Aguilar. És Doctora en Sociologia i Ciències Polítiques, Treballadora social i animadora sociocultural. Catedràtica de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de Castilla-La Mancha. Treballa en el desenvolupament d´estratègies d´intervenció per deconstruir les fronteres morals i racisme "democràtic" instal·lats, també, en l´acció professional a través de models implícits. En l´actualitat està sistematitzant una proposta o model de treball social dialògic crític - transformatiu.
  • Miren Ariño. És Diplomada en Treball Social, Llicenciada i Doctora en Psicologia. És professora a la Universitat del País Basc (Campus d´Àlava) on està adscrita al Departament de Sociologia i Treball Social. Compta amb una extensa participació en publicacions amb una visió provocadora i lúcida sobre diferents aspectes del treball social.
  • Pedro Celiméndiz. És Graduat en Treball Social, Màster en estudis socials aplicats, psicoterapeuta de família i de parella. És col·laborador docent en formació relacionada amb la intervenció familiar i sistèmica. Treballa com a Director de Serveis Socials Comunitaris. El seu blog "Tribulaciones de un chino en servicios sociales" compta amb més de 240.000 visites.
  • Alberto Rodríguez. És mediador, Llicenciat en Ciències Polítiques. Des de l´any 2006 treballa en el Programa de Mediació i Reparació Penal, a la Generalitat de Catalunya. És formador en diferents programes formatius per a la Gestió i Resolució de conflictes, en Associacions i Entitats del Tercer Sector.
Dinamitzadora
Montse Bertran. Diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida. Ha treballat en diferents recursos i serveis orientats a la normalització social del col·lectiu de persones amb discapacitat, tasca que en l´actualitat, desenvolupa des del voluntariat. Membre de la plataforma de treballadors i treballadores socials Àgora de Lleida.

Lloc: per motius d'aforament es trasllada a l'Auditori del Centre de Cultures Transfronterer

Aquesta activitat comptarà amb el servei d´intèrprets de llengua de signes a càrrec dels alumnes del CFGS de Mediació Comunitària. IES Ronda.

 

17h. Café i conversa

Els ponents departiran de manera propera inquietuds, propostes i neguits aportant la seva expertesa amb totes aquelles persones que es vulguin acostar a prendre un cafè junts i aprofundir en temes actuals que ens interessen.

Lloc: Café del Teatre de l'Escorxador (Roca Llaurador 2, Lleida)
19h. Música amb Pascual & els Desnatats (membres de la Terrasseta de Preixens)

 

Universitat de Lleida  |  Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social  |   20.02.2018