Dia Mundial del Treball Social

Dia Mundial del Treball Social a Lleida

Converses des del Treball Social

"Construïm juntes l'acció comunitària"
Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social
5 ABRIL 2022
#Lleidadiatreballsocial

 

Dia Mundial del Treball Social a Lleida


El Dia Mundial del Treball Social és una oportunitat per a trobar-nos i celebrar l'essència de la nostra professió. També ho és remarcar aquelles qüestions que ens interpel·len i que hem de tractar d'abordar d'una manera conjunta. En aquest sentit, i com hem fet en edicions anteriors, volem continuar emfatitzant la dimensió comunitària del Treball Social.

Creiem que el foment d'aquesta dimensió resulta clau per tal de transformar la naturalesa dels principals problemes estructurals que patim actualment: la desigualtat, la injustícia i l'opressió. El Treball Social, com a professió orientada al canvi, ha de poder actuar més enllà de la lògica individual, treballant a favor d'una ciutadania més activa i amb capacitat per afrontar aquestes problemàtiques d'una manera col·lectiva i organitzada.

Ens agradaria, en el Dia Mundial del Treball Social, compartir amb totes i tots vosaltres aquestes inquietuds i parlar-ne en un format de conversa amb persones expertes que ens ajudin a construir reflexions orientades a un enfortiment d'aquesta dimensió.

L'acte es podrà seguir en Streaming mitjançant l'enllaç: https://youtu.be/WZvhFkz0YHw


Universitat de Lleida  |  Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social  |   04.03.2022