Dia Mundial del Treball Social

Dia Mundial del Treball Social a Lleida

Converses des del Treball Social

"Treball Social en làmbit rural: reptes i singularitats"
Facultat d´Educació, Psicologia i Treball Social
28 MARÇ 2023
#Lleidadiatreballsocial

 

Dia Mundial del Treball Social a Lleida

Reproducció en streaming de la jornada: seguir aquest enllaç

El Dia Mundial del Treball Social és una oportunitat per a trobar-nos i celebrar l´essència de la nostra professió. També ho és per remarcar aquelles qüestions que ens interpel·len i que hem de tractar d´abordar d´una manera conjunta.

En aquest sentit, l´edició d´enguany la volem dirigir a parlar del treball social que es desenvolupa en l´àmbit rural. Considerem necessari aprofundir en les principals problemàtiques, reptes i singularitats que tenen els territoris rurals -com el de Lleida- per tal de desplegar uns serveis i una intervenció social de qualitat.

Per fer-ho, hem dissenyat un programa amb activitats acadèmiques i lúdiques que ens permetran reflexionar-hi des de diferents angles. Comptarem amb professionals de referència en aquesta matèria que ens oferiran els seus punts de vista; tindrem l´oportunitat de visualitzar un documental sobre la temàtica i poder-ne parlar i debatre amb els seus directors; i tancarem la jornada amb música i celebració.

Ens agradaria, en aquesta jornada, compartir amb totes i tots vosaltres aquestes inquietuds pel Treball Social en l´àmbit rural i commemorar el compromís i la contribució de la nostra professió en la societat. Us animem a ser-hi i participar-hi!


Universitat de Lleida  |  Facultat d´Educació, Psicologia i Treball Social  |   27.03.2023