Educacio_i_Societat

Empoderament

21 d'octubre 2016
Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

 

Educació i Societat

El Simpòsium Infància i Societat, que entra en la seva dotzena edició, dona el relleu en aquest esdeveniment a la primera Jornada Educació i Societat. D'aquesta manera, s'amplia el ventall de temes a abordar incloent aquells aspectes en què intervé la educació no formal al llarg de la vida.

La I Jornada Educació i Societat recull l'esperit del Simpòsium Infància i Societat que no és altre que reunir a professionals, experts i estudiants, per tal de que puguin mostrar de forma oberta la seva visió i perspectives de l'actual situació en el camp de l'Educació social i debatre-la plegats.

El fil conductor d'aquesta edició lliga dos conceptes:

  • L'empoderament, com a valor i eina per treballar amb les persones en dificultats per impulsar canvis positius en la seva situació.
  • La proximitat, els projectes que de vegades obviem de tant a prop que els tenim. D'aquesta manera, donem visibilitat i protagonisme a propostes i intervencions que es fan al territori i destaquen per la seva creativitat i bona pràctica.

També es donarà veu a aquells Treballs de fi de Grau d'Educació social de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, que hagin mostrat una vessant més innovadora i creativa.


Universitat de Lleida  |  Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social  |   19.09.2016