XI Jornades
Maria Rúbies

de Recerca i Innovació
Educatives

Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social
13-14 novembre 2015

El joc com a eina educativa en infants
i adolescents
Experiències, vivències i recerca educativa

 

Proposta de comunicacions

Es pot participar activament en les Jornades amb la presentació de pòsters o informes d’experiències que girin al voltant del tema central.

El termini per rebre les propostes de participació és fins al dia 5 d’octubre.

Adreça electrònica de les Jornades: jornades.fepts@udl.cat

Pòsters

En el pòster ha de figurar el títol de l’experiència, nom de la persona o equip responsable i la localització, així com els objectius de l’experiència, breu descripció i aspectes significatius, resultats o aprenentatges fruit de la mateixa per a l’equip o grup que l’ha viscut.

Caldrà remetre per correu electrònic una versió digital del cartell en format PDF a la secretaria de les Jornades abans del dia 5 d’octubre.

La impressió i ports del cartell aniran a càrrec dels seus autors. Les dimensions dels pòsters seran com a màxim de 180 × 90 cm (format vertical), que permetin una lectura clara a un metre i mig (1,5 m) de distància. Impressió en paper, cartolina o paper fotogràfic.

Els pòsters s’exposaran al llarg de les Jornades en un espai habilitat expressament.

Experiències

En el cas dels informes d’experiències, s’enviarà igualment a la direcció electrònica de les Jornades un full amb el resum de cada aportació, juntament amb un arxiu en format de presentació o el material audiovisual que es consideri oportú.

Observacions

Els textos de les aportacions a les Jornades, tallers, pòsters o experiències, s’admetran solament en format OpenDocument, Word o RTF. Les normes de maquetació dels documents s’indiquen en el model següent:

En la documentació per a les persones inscrites s’inclouran les actes de les Jornades. L’organització no es responsabilitza de la publicació dels materials presentats fora del seu termini.

No s’admetran comunicacions sense inscripció prèvia.


 

Universitat de Lleida  |  Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social