-
A
+
Esboç del nou edifici
FEPTSDia Mundial del Treball Social
Fes-te fan al nostre Facebook     Segueix-nos a Twitter (@FEPTS_UdL)     Visita el nostre canal de Youtube
Dia Mundial del Treball Social

El tercer dimarts de març es celebra el Dia Mundial del Treball Social. És una Jornada que sota un lema comú, posa en contacte professionals, estudiants i docents de Treball social.

Va ser a l’Assemblea Mundial a Salvador de Bahía (Brasil) celebrada en 2008, on es va decidir per unanimitat fixar aquesta data on conflueixen activitats conjuntes de celebració per part de les tres associacions: Federació Internacional de Treballadors/es Socials (FITS-IFSW), la Associació Internacional de Escoles de Treball Social (AIETS-IASSW) i el Comitè Internacional pel Benestar Social (CIBS-ICSW).
Aquesta data commemora el compromís, la contribució i la feina dels professionals como coneixedors/es de primera mà de la realitat social, líders del canvi i de la intervenció social.
És una oportunitat anual per a que totes les organitzacions del treball social puguin promoure el seu paper i el de la professió.

La UdL, juntament amb el Col.legi professional de treball social, organitza anualment una Jornada per commemorar aquest dia.
2017 Converses des del Treball Social. Promovent comunitats i entorns sostenibles
2016 La dignitat de les persones. Del recurs a l'autonomia
2015 Nous reptes