-
A
+
Esboç del nou edifici
FEPTSLa Facultat
Fes-te fan al nostre Facebook     Segueix-nos a Twitter (@FEPTS_UdL)     Visita el nostre canal de Youtube
La Facultat
Imatge de la FCE


La Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social té la vocació de ser una peça important dins la Universitat de Lleida. La seva missió dins de la institució és la de servir a la societat pel que fa la formació inicial, la continuada i la permanent, tant de mestres d'educació infantil i primària, com de professors de secundària, així com dels educadors socials, treballadors socials, psicopedagogs i psicòlegs.

En definitiva, servir a la ciutadania i ser part de la formació integral de futurs professionals que seran les persones clau per la cohesió social, la integració i el desenvolupament del teixit productiu del territori.

Però la Facultat tambè pretén ser un referent d'innovació docent, de canvi metodològic i de la millora de la qualitat docent per a tots els centres de la Universitat.

La recerca en àmbits educatius i socials és una de les activitats importants realitzades per la Facultat. I com a Facultat no tan sols ens hauríem de preocupar per la recerca bàsica, sinó també de la transferència derivada d'aquesta, per tal d'incidir en el sistema educatiu i participar, tant a nivell estatal com internacional, en xarxes de desenvolupament i innovació socio-educativa.