-
A
+
Esboç del nou edifici
FEPTSL'edifici
Fes-te fan al nostre Facebook     Segueix-nos a Twitter (@FEPTS_UdL)     Visita el nostre canal de Youtube
L'edifici

[Plànols de l'edifici Siza - Desembre 2007]

L'edifici de la FEPTS es troba en el Campus Universitari de Cappont, al costat del Centre de Cultures, limitat al nord per l'av. de l'Estudi General, a l'est per un carrer de vianants, i pel parc públic del campus, al sud.

Amb una superfície construïda de 6.660 m2, l'edifici dibuixa la forma d'una L, que en la planta baixa s'amplia a una forma d'U, i abraça un ampli pati d'accés. Aquesta disposició vol prendre distància respecte al gran volum de la Biblioteca i generar una zona pública d'accés i de relació amb unes dimensions importants.

Totes les àrees d'administració i de gerència es concentren en la planta baixa, així com els espais de major superfície: sala de graus i aules de música; el braç que amplia aquesta planta en forma d'U conté el gimnàs i les seves dotacions auxiliars.

Un programa d'espais repetitiu distribueix els conjunts d'aules i de despatxos a les tres plantes superiors. En l'articulació de les dues ales es disposen els seminaris, els serveis i la circulació vertical més important.   Arquitecte: Álvaro Siza
   Col·laboradors: Laura Menéndez, Verónica Martínez i Emilio Sánchez-Horneros
   Enginyeria: GOP, Gabinete de Organição e Projectos
   Estructures: Jorge Nunes da Silva/ Ana Silva
   Estudi associat: ARESTA, Arquitectura+Urbanisme, Manel Somoza i Manel Solanes
   Data d'inici: maig de 2002


   Algunes obres d'Álvaro Siza
   Álvaro Siza i l'arquitectura universitària